0

 

 

Ελάτε μαζί μας,στην οικογένεια των Yello Coffee Rosters Specialist.

Γιατι να επιλεξω τα Yello Coffee Roasters?

 

Εμείς στα μικρά σύγχρονα καφεκοπτεία Yello Coffee Roasters Specialist είμαστε οπαδοί και Fun του Specialty καφέ.

 Στα μικρά σύγχρονα καφεκοπτεια Yello Coffee Roasters  είμαστε  Yello Coffee lovers  του 5ο κύματος  καφέ δίνοντας βάση τόσο στην υψηλή ποιότητας Speciality  & microlot  κόκκων μας από μικροφάρμες,όσο και στην εμπειρία που προσφέρουμε στον κάθε καταναλωτή των σύγχρονων μικρών καφεκοπτών Yello Coffee Roasters Specialist Franchise.

 Το πέμπτο κύμα του καφέ εκφράζει μια νέα ισχυρή εποχή στον κλάδο, με smart boutique coffee shops που προσφέρουν μια ολοκληρωτική καταναλωτική εμπειρία, εκφράζοντας απόλυτα τις τρέχουσες τάσεις που διαμορφώνουν την βιομηχανία του καφέ.

 Με απλά λόγια, το πέμπτο κύμα έχει ως βασικά χαρακτηριστικά την συνεχή βελτίωση και την ολική ποιότητα, με σκοπό την επίτευξη ενός εξαιρετικά επιτυχημένου, άκρως πελατοκεντρικού και κερδοφόρου επιχειρηματικού αποτελέσματος.

 Με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να ενισχύουν συνέχεια την καταναλωτική εμπειρία, οι αλυσίδες του 5ου κύματος καινοτομούν, επενδύουν, αναπτύσσονται έξυπνα, στιβαρά και μετρημένα, δημιουργώντας νέα κριτήρια αναφοράς για την ποιότητα και την αλληλεπίδραση με τους πελάτες.

Δημιουργούμε ένα δίκτυο σύγχρονων μικρών  καφεκοπτείων σε όλη την  Ελλάδα που θα μπορεί να προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στον κάθε καταναλωτή του δικτυού Yello Coffee Roasters Specialist. Η γνώση μας και η αγάπη μας για τον καφέ εσπρεσο εδώ και 23 χρονια,γίνονται ένα και το μοιραζόμαστε μαζί σας .

Επενδύουμε στο  ονομα του Ιταλικού οίκου La Marzocco με της μηχανές καφέ από την σειρά Multiboiler Strada AV 3 group,και στον Γερμανικό οίκο Mahlkoning με τους μύλους καφέ GBW 65& GBW 80 άλλα και τον μύλο καφεκοπτείου EK43 T,για να προσφερουμε ολοκληρωμένη ποιοτική παρασκευαστική υπέροχη ,ολων των προϊόντων  των σύγχρονων μικρών καφεκοπτών Yello Coffee Roasters Specialist  στον κάθε επαγγελματία συνεργάτη μας Franchisee

Θέλουμε να μοιραστούμε  την αγάπη μας ,της γνώσεις μας άλλα και το πάθος μας στην κοινότητα του καφέ Yello Coffee Roasters Specialist και να την μεγαλώσουμε μαζιί σας κάθε μέρα,

Στόχος άλλα και όραμα μας είναι να μεγαλώνουμε σαν οικογένεια μαζι σας με την προσθήκη του κάθε νέου μας συνεργάτη Franchisee στην οικογένεια των σύγχρονων μικρών καφεκοπτείων Yello Coffee Roasters Specialist.

 

    [text* your-Κινήτο Τηλέφωνο]

    [text* your-Πόλη]

    [text* your-Τ.Κ]

    [text* your-Χώρα]